top of page

The Project

K.T. FEELGOOD is het muzikaal project van Mr. K . en  Mr. T. die zich door hun instrumenten te laten samenspelen , beter en goed voelen en dat ook hopen van hun publiek!

 

Mr. K. laat zijn sax alle zanglijnen vol blazen  en geeft de songs een nieuwe dimensie terwijl Mr. T. subtiel de borstels en rieten sticks op zijn drumvellen en het koper van zijn cymbalen laat beroeren.

 

Samen vullen ze een aangename periode op uw feest of receptie in uw tuin of uw living of whatever  met bruisende, creatieve , goed uitgekozen muziek en loodsen uw privé-concert naar een levendige live-ervaring.

 

Sinds kort is Katie een frequente gaste bij de optredens, de zanglijn wordt dan 'verdeeld' tussen de voice & de sax wat een frisse sound geeft aan bekende nummers. 

 

Vanuit hun levenslust en life-experience laten ze hun gasten meeproeven van intrigerende,

bevrijdende muziek en dit in de schaduw van uw gordijnen , bij het haardvuur, op uw zomerse terrasvloer of op uw kort-gemillimeterde gazon.

 

Hun live, living, listening Music vervangt al het electronische geschuif en gedraai aan uw keuken –en/of living hifitorens en lijst uw feest of receptie in het juiste kader.

 

K.T. FEELGOOD doet u goed voelen en is de gepaste invulling van uw viering!

bottom of page